Tailormoldlogo

Over ons

Ontstaan en groei

In 1922 werd Modelmakerij Vormenbouw G De Feyter opgericht, een bedrijf dat zich toelegde op vormenbouw voor de gieterijwereld.
Doorheen de jaren breide het bedrijf zijn werkterrein en specialiteiten uit naar de meest uiteenlopende industrietakken.

De laatste jaren heeft het zijn activiteiten ook uitgebreid naar de engineeringkant van de projecten, waardoor het een one-stop shop geworden is voor Uw projecten.

Tailormold vandaag

Die projecten worden, ongeacht de complexiteit, van begin tot einde afgewerkt door een team van 18 gespecialiseerde vakmensen. Een gezonde mix van jonge en ervaren mensen vormt hier zowel de kracht als de toekomst van het bedrijf.

Door de uitbreiding van de activiteiten en klanten, samen met het feit dat de familie De Feyter al een tijd niet meer betrokken was in het bedrijf, werd de bedrijfsnaam in 2021 veranderd naar Tailormold.

De Tailormold naam verwijst niet alleen naar de hoofdactiviteit van ons bedrijf, maar ook naar onze visie.

Strategie en kwaliteit

Onze strategie is gebaseerd op 3 pijlers:

• Grondige klantenkennis (customer intimacy)
• Lage foutenlast (first time right)
• Kostenefficiëntie

Deze strategie stelt ons in staat om onze klanten de verwachtte kwaliteit op een kostenefficiënte manier te leveren, zodat zij op hun beurt kwalitatieve producten kunnen vermarkten.

Elk project dat afgerond is wordt onderworpen aan een grondige inspectie, en indien er afwijkingen zijn worden deze nauwgezet bestudeerd.
De resultaten hiervan worden aangegrepen om onze systemen en kennis te verbeteren.

Naast interne controles, worden er ook periodiek audits uitgevoerd door diverse klanten en is er de jaarlijkse ISO9001 audit. Het ISO9001 certificaat heeft Tailormold sinds januari 2015 en stelt ons in staat om aan Tier 1 bedrijven te leveren.

Cijfers

Lees meer

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Lees meer

Vertrouwelijkheid

Lees meer