Tailormoldlogo

Diensten

Engineering

Onze engineering afdeling maakt gebruik van de modernste 3D CAD-software om het volledige of gedeeltelijke engineering en design proces voor U uit te voeren.

Lees meer

Productie

Een team van ervaren vakmensen, in combinatie met een uitgebreid machinepark, gaande van de modernste 5-assige freesmachines tot klassiekere verspaanmachines, en een volledig uitgeruste werkplaats, zorgen ervoor dat geen project te uitdagend is.

Lees meer

Afwerking

Van de gewenste oppervlakteruwheid tot een volledige functionele test van complexe matrijzen, alles wordt tot in de puntjes verzorgd door ons team van zeer bekwame en ervaren afwerkers.

Lees meer

Industrialisatie

Als uw project niet alleen om gefreesde onderdelen draait, maar ook nog bijkomende randapparatuur zoals verwarming/koeling, pneumatische/hydraulische cilinders, enzovoort nodig heeft, dan staat onze industrialisatie service klaar voor U.

Lees meer

Kwaliteitscontrole

Om continu hoge-kwaliteitsproducten te leveren, is een strikte kwaliteitscontrole onontbeerlijk.
Niet alleen gebruiken we 2D en 3D metingen voor dimensionele controle, maar voeren we ook functionele checks om zeker te zijn dat het product voldoet aan de eisen van de klant.

Lees meer